Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
5. 4. 2025   |   svátek má Miroslava
 

Kávové lanýže

Název Množství a jednotka
hořká čokoláda 250 g
máslo 25 g
kokosový tuk 25 g
smetana ke šlehání 40% 100 ml
mandlový likér 3 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

cukroví
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Mamut :-)



Postup
Čokoládu s vysokým obsahem kakaa rozpustíme s máslem a kokosovým tukem ve vodní lázni. Přidáme smetanu, mandlový likér, instantní kávu, promícháme a dáme vychladit. Ze ztuhlé hmoty lžičkou odebíráme kousky, tvoříme kuličky, které obalíme v hořkém kakau a moučkovém cukru. Zdobíme čokoládovým kávovým zrnem či ořechem.



 


RECEPTY

Špagety "aglio olio"

Postup: Špagety dáme vařit do dostatečného množství osolené vody - na tři litry vody... zobrazit recept

RECEPTY

Jahodový koláč

Postup: Z hladké mouky, 140g moučkového cukru, 170g másla, tří žloutků a špetky... zobrazit recept

RECEPTY

Citronovo-mandlová srdíčka

Postup: Z mouky, másla, moučkového a vanilkového cukru, mletých mandlí, žloutku a... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí maso s rokfórovou omáčkou

Postup: Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a na oleji v hlubší pánvi... zobrazit recept

RECEPTY

Borůvkové potěšení

Postup: V míse promícháme zakysané smetany s borůvkami nebo s borůvkovou marmeládou.... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Velký test nanuků

Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace Golf Čeladná

Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...